Over Wallet

Wallet LogoMijnfietsplan, de flexibele betaaloplossing, is een product van Wallet en maakt gebruik van de unieke Wallet financieringsmodule. Met de Wallet financiering geniet u van alle mogelijke flexibiliteit, zo kunt u zelf uw maandtermijn bepalen op basis van de door u zelf te kiezen looptijd, ten alle tijde boetevrij inlossen en uw hele mijnfietsplan zelf online regelen.

De Wallet geeft u de beschikking over een maximaal te besteden bedrag van €3500,-. U betaalt uiteraard alleen rente over het opgenomen bedrag. Elke keer als u een opname doet heeft u de mogelijkheid voor deze opname een passend maandbedrag te kiezen. Daarnaast ontvangt u inlogcodes waarmee u op elk gewenst moment uw maandtermijn kunt aanpassen. Met de Wallet financieringsmodule bepaalt u altijd zelf hoeveel u per maand betaalt.

 

Meer informatie over de flexibele betaaloplossingen van Wallet vindt u op www.wallet.nl.

 

Wallet is een onderneming van FiCon B.V. FiCon B.V. heeft een vergunning voor het bemiddelen van consumentenkredieten en is geregistreerd bij de Autoriteit Financiele Markten onder nummer 12009222.